Bluza

Llojet e dizajneve

1-removebg-preview.png
1-removebg-preview (1).png

1.

Ngjyrat në dispozicion:

1_edited.png

Të realizuara

Mbrapa_1-removebg-preview (1).png
Para_1-removebg-preview (1).png

Madhësitë në dispozicion:

S

M

L

XL

(Ngjyrat dhe madhësitë tjera punohen sipas porosisë)

2.

1-removebg-preview.png
Untitled-removebg-preview.png
Para_1-removebg-preview.png
Mbrapa_1-removebg-preview.png

Ngjyrat në dispozicion:

1_edited.png

Madhësitë në dispozicion:

S

M

L

XL

(Ngjyrat dhe madhësitë tjera punohen sipas porosisë)

Bluza me jaka

3.

6-removebg-preview.png
5-removebg-preview.png
Bujqësia_Mbrapa_Polo_2-removebg-preview.
Bujqësia_Para_Polo_2-removebg-preview.pn

Ngjyrat në dispozicion:

1_edited.png

Madhësitë në dispozicion:

S

M

L

XL

(Ngjyrat dhe madhësitë tjera punohen sipas porosisë)