Bluza

Llojet e dizajneve

1.

Ngjyrat në dispozicion:

1_edited.png

Të realizuara

Madhësitë në dispozicion:

S

M

L

XL

(Ngjyrat dhe madhësitë tjera punohen sipas porosisë)

2.

Ngjyrat në dispozicion:

1_edited.png

Madhësitë në dispozicion:

S

M

L

XL

(Ngjyrat dhe madhësitë tjera punohen sipas porosisë)

Bluza me jaka

3.

Ngjyrat në dispozicion:

1_edited.png

Madhësitë në dispozicion:

S

M

L

XL

(Ngjyrat dhe madhësitë tjera punohen sipas porosisë)